Onderhoud & na verkoop

PURE L-100 LOOG WIT

PURE L-300 LOOG NATUUR

LOOGKLEUREN

"PUUR ALS DE NATUUR"
 

PURE colors zijn tinten door het eikenhout op de oude manier te logen, dit geeft een mooie rauwe licht vergrijsde look en een meer natuurlijke uitstraling dan een meubel die met beits is afgewerkt is.

 

Wij zijn specialist in het logen van eik. Dit bekomen we door de reactie van het looizuur in het eikenhout (verschillend van het kleuren met beits) met een loogbeits. Zo krijgt het hout een natuurlijke, doorleefde uitstraling. Je blijft de structuur van het hout zien en voelen.

 

 

De PURE colors meubelen van VANDENBERGHE worden afgewerkt met natuurlijke oliën die de structuur en kleur van het hout versterken ze zorgen voor een sterk en slijtvast oppervlak. Pas aangekochte VANDENBERGHE meubelen die met olie afgewerkt zijn hebben een uithardingsperiode nodig van 8 tot 10 weken. Gedurende deze periode vormt zich een beschermend laagje over het hout. Wij adviseren u in deze periode het meubel niet intensief te gebruiken:

 


"GEBRUIKSADVIES"

 

Door het gebruik van het meubel kan het hout vaal worden. U kunt uw meubel dan ‘opfrissen’ onze onderhoudskit voor geoliede meubelen. Deze onderhoudsolie herstelt de oorspronkelijke olielaag en geeft een zijdeachtig, soepel, vuil- en waterafstotend laagje.

  • Goed schudden voor gebruik. Onderhoudsolie zeer dun en egaal aanbrengen. Enkele minuten laten indringen. Veeg nadien het oppervlak nog eens na om de olie goed in het hout masseren.

Na een droogtijd van 20 minuten het meubel droog wrijven met een propere katoenen doek in de richting van de houtnerf. Deze behandeling na ca. 40 minuten herhalen. Het meubel mag pas na 4 uren weer normaal gebruikt worden. Na de behandeling met onderhoudsolie mag het hout op de behandelde plekken 24 uur niet met water in aanraking komen in verband met het uitharden van de olie. Voor bestellingen, neem contact op met de meubelfabriek Vandenberghe handelaar in u regio. 

SATIN KLEUREN

“ELEGANTIE MET KLASSE”
 

Deze satijn afwerking accentueert het eikenhout extra, een lak afwerking die met de tijd aan charme en rijkdom gaat winnen. ELEGANCE colors zijn beitsen die worden afgewerkt met twee beschermende satijn acryl 2K vernislagen van Ciranova.

 

"GEBRUIKSADVIES"

 

ELEGANCE colors afwerking is een satijn lak met een zeer hoge slijtvastheid. Indien je stof wegneemt doe je dit best met een droge of een licht vochtige doek.Omwille van de open poriën van eik kan overvloedig gebruik van water de laklaag aantasten.Gebruik nooit detergenten, thinners, meubelvernieuwers of boenwas.


Voor het regelmatig onderhoud hebben wij ecologisch vriendelijk reinigingsmiddel ontwikkeld. Voor bestellingen, neem contact op met de meubelfabriek Vandenberghe handelaar in u regio. Of stuur ons gewoon een mailtje.

MATTE KLEUREN

“NATUURLIJKE MATTE FINISH”
 

Steeds meer zijn we op zoek naar het pure, het authentieke, de kracht van de natuur. Onze collectie  NATURE colors speelt perfect in op deze vraag, deze matte lak finish voelt natuurlijk aan. NATURE colors zijn beitsen die worden afgewerkt met 2 lagen beschermende matte FORTICO 2K vernislagen op waterbasis van Ciranova.

 

"GEBRUIKSADVIES"
 

 NATURE colors afwerking is een matte lak met een zeer hoge slijvastheid. Indien je stof wegneemt doe je dit best met een droge of een licht vochtige doek. Omwille van de open poriën van eik kan overvloedig gebruik van water de laklaag aantasten.
Gebruik nooit detergenten, thinners, meubelvernieuwers of boenwas.
Voor het regelmatig onderhoud hebben wij ecologisch vriendelijk reinigingsmiddel ontwikkeld. Voor bestellingen, neem contact op met de meubelfabriek Vandenberghe handelaar in u regio. Of stuur ons gewoon een mailtje.

LAK KLEUREN

“IN HARMONIE MET UW INTERIEUR”
 

Kleuren zijn één van de belangrijkste sfeermakers in de woning. Ze reflecteren je persoonlijkheid. Naargelang de gewenste sfeer kan je ook kleurencombinaties maken met de kleuren uit de  NATURE colors collectie. We stelden een kleurenpalet samen met de nieuwste trends voor de komende seizoenen.

 

Kleur maakt een mens gelukkig!
Overal kom je kleuren tegen. In geweldige songteksten, The Color Run en zelfs gekleurde groenten zijn gezonder voor de mens. Het hing al een poosje in de woonbeurzen-lucht, maar het interieur is kleurrijker dan ooit. De beitsen maken plaats voor vrolijke kleuren in meubels en woonaccessoires.

 

"GEBRUIKSADVIES"

TREND colors afwerking is een satijn lak met een gemiddelde slijtvastheid. Indien je stof wegneemt doe je dit best met een droge of een licht vochtige doek.Omwille van de open poriën van eik kan overvloedig gebruik van water de laklaag aantasten.Gebruik nooit detergenten, thinners, meubelvernieuwers of boenwas.
Voor het regelmatig onderhoud hebben wij ecologisch vriendelijk reinigingsmiddel ontwikkeld. Voor bestellingen, neem contact op met de meubelfabriek Vandenberghe® handelaar in u regio. Of stuur ons gewoon een mailtje.

Meubelmakers VANDENBERGHE NV

Hillesteenweg 13

8750 Wingene

+32 (0)51 65 54 53

info@mvw.be

  • Facebook Social Icon